Yhdistys

Hiitolanjoki-yhdistys perustettiin Hiitolanjoen teollisuushistoriallinen museoalue ja maisemapolku-hankkeen yhteydessä 22.6.2005 Simpeleen Nuorisoseurantalolla. Yhdistyksen tarkoituksena on Hiitolanjoen ja sen ympäristön kehittäminen tasavertaisesti kulttuuri- ja luontokohteena. Sen konkreettisina tavoitteina on palauttaa Hiitolanjoki lohijoeksi ja tallentaa ja esitellä joen kulttuuriperinnettä. Yhdistyksen kotipaikka on Rautjärvi.

Yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus valitaan vuosittain yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa.

Hallituksen kokoonpano on: Mikko Europaeus (pj., puh. 050-468 9758), Jari Kontiokorpi (jäsen), Hannu Lattu (jäsen), Hanna Ollikainen (siht.), Hannu Toivanen (jäsen), Matti Vaittinen (jäsen), Tiina Ahokas, (varajäsen), Jarmo Kojo (varajäsen).

Yhdistys on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 29.9.2005.

Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksut vuodelle 2017 ovat:
henkilöjäsenet 20 €
yhteisöjäsenet 30 €
yritysjäsenet 50 €

Jäsenmaksun voi maksaa yhdistyksen tilille: Simpeleen Osuuspankki FI25 5428 0820 0222 37.

Jäsen, ilmoitathan sihteerille (hanna.ollikainen@ekarjala.fi) yhteystietosi, jotta saat jäsentiedotteet.