Yhdistys

Hiitolanjoki-yhdistyksen tarkoituksena on Hiitolanjoen ja sen ympäristön kehittäminen tasavertaisesti kulttuuri- ja luontokohteena. Sen konkreettisina tavoitteina on palauttaa Hiitolanjoki lohijoeksi ja tallentaa ja esitellä joen kulttuuriperinnettä. Yhdistyksen kotipaikka on Rautjärvi.

Hiitolanjoki-yhdistys perustettiin Hiitolanjoen teollisuushistoriallinen museoalue ja maisemapolku-hankkeen yhteydessä 22.6.2005 Simpeleen Nuorisoseurantalolla.

Yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus valitaan vuosittain yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa, joka pidetään toukokuun loppuun mennessä.

Hallituksen kokoonpano on: Mikko Europaeus (pj., puh. 050-468 9758), Jari Kiljunen (jäsen), Hannu Lattu (jäsen), Hanna Ollikainen (siht.), Hannu Toivanen (jäsen), Matti Vaittinen (jäsen). Varajäsenet:  Jarmo Kojo, Jari Kontiokorpi.

Yhdistys on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 29.9.2005.

Jäsenmaksut 2020

henkilöjäsenet 20 €
yhteisöjäsenet 30 €
yritysjäsenet 50 €

Jäsenmaksun voi maksaa yhdistyksen tilille: Simpeleen Osuuspankki FI25 5428 0820 0222 37.

Mikäli tarvitset tositetta jäsenmaksusta, voit tulostaa sen tästä linkistä:
Tulostettava jäsenmaksulasku  (täytä omat tietosi).

Jäsen, ilmoitathan sihteerille (hanna.ollikainen@ekarjala.fi) yhteystietosi, jotta saat jäsentiedotteet.